Spirit business coaching

Stilte en ruimte, basis van succes

Stilte en ruimte als basis voor jouw leiderschap

Jeroen de Bruin verzorgt businesscoaching en leiderschapscoaching voor executives, ondernemers en managers vanuit de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Jouw ontwikkeling als leider klopt aan de deur. Maar hoe ontdek je jouw visie, hoe creëer je een nieuwe strategie wanneer je je steeds verliest in je overvolle leven. Terwijl er veel goed gaat, ben je zo gejaagd bezig dat onvrede en frustratie de toon zet. Je hebt al diverse trainingen gevolgd, maar die raken niet de kern waar het bij jou om draait. Er zijn vaker irritaties en je relaties beginnen onder je stemmingen te lijden. Wat is er werkelijk aan de hand? Wat heb je nodig?

Je bent geen uitzondering. Stress en hectiek horen erbij. Om weer overzicht en ruimte te krijgen, is het echter noodzakelijk om hiermee een breuk te kunnen maken. Hoe kun je verbouwen terwijl de winkel open blijft? Bij mij kun je dit leren. Ik begeleid je om stil te staan en te zien in welke kringetjes je ronddraait. Ontspanning en ruimte zijn dichterbij dan je denkt. Met de juiste begeleiding zak je naar diepere lagen. Hier vind je de oorzaken van jouw overlevingspatronen. En hier maak je ook contact met jouw vrijheid, verlangens en creatieve oplossingen. Doe het voor je eigen gezondheid, plezier en geluk. Doe het voor een innovatieve bijdrage aan een betere wereld. Kies voor een koers die jouw kracht en talenten benadrukken. Dat potentieel wil geleefd worden.

Businesscoaching en leiderschapscoaching. Voor wie?

 

– Ondernemers en executives die het zat zijn om geleefd te worden door alles wat op ze afkomt.

– Professionals die hun levenslust en inspiratie willen ontdekken of hervinden.

– Workaholics die een gezonde privé-werk balans willen herstellen.

– Managers die ergens wel weten dat hun beste beslissingen voortkomen uit ruimte, stilte en vrijheid.

– Iedereen die toe is aan een wezenlijke verdieping en een authentieke koers.

 

Mediterende managers

Uit de praktijk van Jeroen de Bruin

Peter is directeur bij een ICT adviesbureau. Samen met twee medevennoten heeft hij in 10 jaar een mooie groei gerealiseerd. Meer klanten, meer medewerkers maar ook meer coördinatie en meer zorgen. Peter groeit mee maar blijft ook steken in zijn rol van uitvoerende pionier. Hij komt in een spagaat terecht. Hij komt minder toe aan de diepgang van zijn advieswerk en verliest de rust om het geheel te overzien. Zijn bloeddruk stijgt en het aantal irritaties en gebroken nachten nemen toe. Bij mij ontdekt Peter waarom hij zo’n moeite heeft met loslaten en delegeren. Ook beseft hij dat hij al jaren niet meer echt stilgestaan heeft bij wat hij zelf echt wil. In de coaching ontspant hij, staat hij stil bij de oorzaken van zijn patronen en voelt hij zijn diepere verlangens opborrelen. Er zijn ook twee sessies met medevennoten erbij over een nieuwe taakverdeling. Peter maakt keuzes en geniet volop van zijn nieuwe rol als inspirator. Vitaliserend voor hemzelf en een frisse wind door het hele bureau.

Wat Harry over mij zegt

Ik leid een vol en bij tijd en wijle turbulent bestaan. En dan is het voor mij bijzonder prettig – wellicht noodzakelijk- om van tijd tot tijd even stil te staan. Dat doe ik bij en met Jeroen. Op een prettige manier nodigt Jeroen me daar toe uit. Om stil te staan. Om stil te worden. Om waar te nemen. Om te zijn. Om te voelen. Om de balans op te maken. Om te kijken hoe het nu echt met me gaat. Om meer als een berg de turbulentie te aanschouwen. Om als ‘vriendelijke wijze koning’ te kijken. Dat doet me goed. Het zijn steeds weer mooie en inzichtgevende ontmoetingen. Stap voor stap komen we dichter bij de kern. ‘Wie zijn bewustzijn niet traint, is geen partij voor zijn gewoontes’, is één van de wijsheden die ik bij Jeroen heb opgedaan. Ik vind Jeroen een aanbevelingswaardige professional. En bovendien nog een fijne man ook!

Harry Louwenaar – zelfstandig adviseur / procesbegeleider / strateeg

Meer referenties

Voor meer referenties en opdrachtgevers, klik hier