Meditatie

Je ware aard kun je niet trainen, wel herkennen

Zijnsgeoriënteerde Meditatie avonden. Online en live in Amsterdam.

Je bent van harte welkom! Het zijn inspirerende, laagdrempelige en dichtbije avonden met meditatie in beweging, zitmeditaties, uitwisseling van ervaringen, muziek en dans. De avonden hebben iedere keer een thema en zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

Zelf ben ik ruim dertig jaar geleden met meditatie begonnen. Meditatie is de basis van mijn leven geworden. Met veel plezier en deskundigheid begeleid ik je om hier en nu aanwezig te zijn. Het is echt een groot geschenk om het ambacht van aandacht en het rusten in Zijn te leren. Je leert thuiskomen in je basis en in wie je in essentie bent.

Je kunt live meedoen in mijn meditatie studio in Amsterdam Oud West. Je kunt de avonden ook online volgen vanuit elke locatie die je wilt. 

De meditaties zijn maandelijks op de woensdag avond.

– Tijd: Woensdag avond 20:00 – 21:30 uur. Inloop vanaf 19:45 uur.
– Locatie: Online en in de Meditatie Studio Bilderdijkkade 26 IV, 1053 VC  Amsterdam 
– Een losse avond kost 20 euro (incl. Btw). 
– Drie avonden voor 50 euro (incl. Btw). Je kunt vervolgens zelf bepalen welke avonden je kunt komen.

Wil je meedoen: Bel / app me via 06 – 5577 8425 of mail me via jeroen@jeroendebruincoaching.nl

De planning van de komende meditatie avonden in 2024:

Woensdag 28 februari, 27 maart, 24 april, 22 mei en 19 juni 2024

Fijn dat je mee gaat doen met de meditatie avonden!

Formulier meditatie avonden

Ik doe mee!
Betaalmethode
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IMG 1898

Uit de praktijk van Jeroen de Bruin

Evert komt gejaagd mijn praktijkruimte binnenstuiteren. Er volgt een onsamenhangende waterval van woorden. Een paar minuten laat ik hem stoom afblazen. Dan stel ik voor om het praten los te laten. Ik laat hem zijn lichaam en de grond onder zijn voeten voelen. Evert voelt hoe opgetrokken en gespannen hij is. Dat had hij toch niet door. Hij begint te gapen en te ontspannen. We doen een korte meditatie. Hij is vijf minuten aanwezig bij zijn adem en de ruimte om hem heen. Hij landt en komt verder tot zichzelf. Wanneer we het gesprek hervatten is er al zoveel gebeurd. Evert is present en realistisch en hij kan helder verwoorden waar hij in deze sessie aandacht aan wil besteden. 

 

Wat Martine over mij zegt

De sessies bij jou zijn heel waardevol voor me geweest. Je toegewijde aandacht voor het lichaamswerk aan het begin van iedere sessie heeft me nog meer bewust gemaakt van de grote waarde die meditatie in beweging heeft voor mijn practice. Het heeft me nog meer overtuigd van de subtiele samenhang tussen lichaam en geest en van het belang van goede fysieke zelfzorg. Ik ben meer gegrond, heb meer wortels gekregen. Dank je wel voor je liefdevolle en heldere herinnering aan mijn verlichte aard.

Martine de Waal

Meer referenties

Voor meer referenties en opdrachtgevers, klik hier