Meditatie

Meditatie, de discipline van geluk

Zijnsgeoriënteerde Meditatie avonden. Online en live in Amsterdam.

Sinds 2012 geef ik Zijnsgeoriënteerde meditatie avonden in mijn meditatie studio in Amsterdam Oud West. Sinds de Corona-tijd ben ik deze online gaan geven en inmiddels zijn ze hybride (tegelijkertijd live en online). Het zijn inspirerende, laagdrempelige en dichtbije avonden met meditatie in beweging, zitmeditaties, uitwisselingen, muziek en dans. De avonden zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Maandelijks geef ik een meditatie avond op de woensdag avond.

– Tijd: Woensdag avond 20:00 – 21:30 uur. Inloop vanaf 19:45 uur.
– Locatie: zowel online als in de Meditatie Studio Bilderdijkkade 26 IV, 1053 VC  Amsterdam 
– Een losse avond kost 20 euro (incl. Btw). Drie avonden voor 50 euro (incl. Btw)
– Je kunt ook gelijk drie avonden betalen. Je betaalt dan 50 euro (incl. Btw). Je kunt vervolgens zelf bepalen welke avonden je kunt komen.

Wil je meedoen: Bel / app me via 06 – 5577 8425 of mail me via jeroen@jeroendebruincoaching.nl

De planning van de meditatie avonden in de rest van dit jaar en eerste helft 2023:

Woensdag 16 november en 21 december 2022

Woensdag 18 januari, 22 februari, 15 maart, 19 april, 17 mei en 14 juni 2023

Fijn dat je mee gaat doen met de meditatie avonden!

Formulier meditatie avonden

Ik doe mee!
Betaalmethode
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IMG 1898

Uit de praktijk van Jeroen de Bruin

Evert komt gejaagd mijn praktijkruimte binnenstuiteren. Er volgt een onsamenhangende waterval van woorden. Een paar minuten laat ik hem stoom afblazen. Dan stel ik voor om het praten los te laten. Ik laat hem zijn lichaam en de grond onder zijn voeten voelen. Evert voelt hoe opgetrokken en gespannen hij is. Dat had hij toch niet door. Hij begint te gapen en te ontspannen. We doen een korte meditatie. Hij is vijf minuten aanwezig bij zijn adem en de ruimte om hem heen. Hij landt en komt verder tot zichzelf. Wanneer we het gesprek hervatten is er al zoveel gebeurd. Evert is present en realistisch en hij kan helder verwoorden waar hij in deze sessie aandacht aan wil besteden. 

 

Wat Martine over mij zegt

De sessies bij jou zijn heel waardevol voor me geweest. Je toegewijde aandacht voor het lichaamswerk aan het begin van iedere sessie heeft me nog meer bewust gemaakt van de grote waarde die meditatie in beweging heeft voor mijn practice. Het heeft me nog meer overtuigd van de subtiele samenhang tussen lichaam en geest en van het belang van goede fysieke zelfzorg. Ik ben meer gegrond, heb meer wortels gekregen. Dank je wel voor je liefdevolle en heldere herinnering aan mijn verlichte aard.

Martine de Waal

Meer referenties

Voor meer referenties en opdrachtgevers, klik hier