Jeroen de Bruin

Ontspan. Zie. Leef.

Wat mensen over mij zeggen:

Dichter bij jezelf komen en het genot daarvan en de kracht die daarbij zit moeiteloos op jezelf en anderen laten uitstralen. Dat komt niet aangewaaid, maar ontsluit Jeroen als de beste. 

Met veel gevarieerde technieken, reflecties, invalshoeken, ruimte en gevoel is hij volledig aanwezig, reikt van alles aan, nodigt je uit van dingen los te komen en om te zoeken naar andere zaken. Jeroen weet de beste en prettigste paadjes naar de diepere lagen voor meer inzicht. 
Elke keer weer een verrassing waardoor je je verrijkt voelt. 

Geef dit cadeau aan jezelf, je zult er altijd blij mee zijn. Gegarandeerd.

DAAN DE LA PARRA, MT-LID BIJ TOPICUS SOCIAAL DOMEIN

Ik leid een vol en bij tijd en wijle turbulent bestaan. En dan is het voor mij bijzonder prettig – wellicht noodzakelijk- om van tijd tot tijd even stil te staan. Dat doe ik bij en met Jeroen. Op een prettige manier nodigt Jeroen me daar toe uit. Om stil te staan. Om stil te worden. Om waar te nemen. Om te zijn. Om te voelen. Om de balans op te maken. Om te kijken hoe het nu echt met me gaat. Om meer als een berg de turbulentie te aanschouwen. Om als ‘vriendelijke wijze koning’ te kijken. Dat doet me goed. Het zijn steeds weer mooie en inzichtgevende ontmoetingen. Stap voor stap komen we dichter bij de kern. ‘Wie zijn bewustzijn niet traint, is geen partij voor zijn gewoontes’, is één van de wijsheden die ik bij Jeroen heb opgedaan. Ik vind Jeroen een aanbevelingswaardige professional. En bovendien nog een fijne man ook!

Harry Louwenaar, zelfstandig adviseur / procesbegeleider / strateeg

De afgelopen negen maanden ben ik door Jeroen begeleid in het proces van het zoeken naar een nieuwe, passende functie. Die recht doet aan wat ik kan, maar vooral ook aan wat ik wil. Inmiddels heb ik die baan gevonden. Wat werken met Jeroen echt bijzonder maakt, is dat hij beschikt over een breed scala aan technieken en invalshoeken. Hij voelt haarfijn aan wanneer het een goed moment is om een oefening te starten waarmee je creativiteit, verbeeldingskracht en intuïtie worden geprikkeld. Op mij heeft dat altijd een positieve uitwerking: je aandacht verschuift van problemen en zorgen, en het praten daarover, naar een terrein waar je jezelf kunt verbazen en verrassen. Het leverde altijd nieuwe en frisse inzichten op, en de beelden en verhalen die zo ontstonden, draag ik nog steeds met me mee.

Jacqueline Hulst, Secretary of the Executive Board, Faculty of Sciences & Head of the Faculty Office at Radboud University Nijmegen

Jeroen wist mij tijdens de intake al te raken met zijn oprechte vragen. Hiermee kwamen we snel bij de kern van mijn coachvraag. De combinatie van de lichaamsgerichte oefeningen aan het begin van elke sessie en de rust daarna in onze gesprekken gaf mij de ruimte om niet alleen vanuit het hoofd te onderzoeken, maar juist ook vanuit het hart. Het traject heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd, waardoor ik met vertrouwen verder kan.

Yvonne Beemsterboer, Wandelcoach, Trainer, Loopbaanvraagstukken & Teamontwikkeling

Ik heb het coachingstraject met Jeroen de Bruin als zeer prettig, verdiepend en verhelderend ervaren. Jeroen heeft op een zeer subtiele wijze aansluiting gezocht bij mijn belevingswereld en mij verder geholpen. Het traject heeft mij meer inzichten, structuur en vertrouwen opgeleverd. In essentie heb ik het uiteraard zelf gedaan, maar de begeleiding is cruciaal. Het opnemen en uitwerken van de gesprekken helpt daar enorm bij.

A. van der Valk – Politie Nederland

Ik vind Jeroen een geweldige coach. Hij is recht door zee en meevoelend tegelijk en weet mij altijd weer kritisch naar mezelf te laten kijken zonder dat ik druk of sturing ervaar. Ik ben erg onder de indruk geraakt van de toewijding en professionaliteit waarmee hij het coachingsvak beoefent. Ik ben blij dat ik via hem de eerste schreden op het pad van Zijnsorientatie heb kunnen zetten.

Monique Van Osch – SIB Interim Management

Vanuit oprechte en professionele betrokkenheid en puttend vanuit brede en diepe ervaring realiseert Jeroen doorbraken. Zorgvuldig en met de tijd die er voor nodig is geven de sessies met Jeroen inzicht en steun. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Pelle Engel – ABN AMRO Bank N.V.

Jeroen is een geweldige coach. Hij is integer en spiegelt oprecht. Ik heb er erg veel aan gehad.

Kirsten Wilkeshuis – Netbeheer Nederland

Logo LinkedIn

Bij Linkedin vind je meer ervaringen en aanbevelingen van cliënten.

Individuele coachcliënten werkzaam bij / aangebracht door:ABN AMRO Bank, De Baak, Belastingdienst, Blue Sky Group, Boeing Nederland, Cap Gemini, Centraal Museum Utrecht, FNV Bondgenoten, Gemeente Amsterdam, diverse GGZ-instellingen, Van Gogh Museum Amsterdam, Greenpeace, ING Bank, LUMC (Leids Universitair Medisch Centrum), Meervaart Amsterdam, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Nederland, Nikhef, OGD ICT Diensten, OLVG Ziekenhuis Amsterdam, Osira Zorgorganisatie, vts Politie Nederland, Price Waterhouse Coopers, Shell, Universiteit van Amsterdam, Vendex International, Vrije Universiteit Amsterdam, VUMC, Waternet Amsterdam

Daarnaast heb ik inmiddels honderden MKB ondernemers, ZZP-ers en particuliere cliënten begeleid.

 

Bedrijfsanalyses, Groepstrajecten en Workshops:

Belastingdienst, BvZB, Beroepsvereniging van Zijnsgeoriënteerde Begeleiders, CIMO, Centrum voor Innovatie en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, FNV Bondgenoten, GGZ, Politie Nederland, TekstNet, Beroepsvereniging voor zelfstandige tekstschrijvers, Vrije Universiteit Amsterdam, School voor Zijnsorientatie.