Jeroen de Bruin

Liefde voor de waarheid

D4384A76 8F9F 4EDD A1BF 25D416DAA38D

Nieuwe Jaargroep Zijnsorientatie,  vanaf eind september 2021

Acht dagen onderweg met een kleine groep van zes mensen.

Rusten in Zijn en doen wat je wil

Rusten in Zijn
Elke ochtend staat in het teken van Rusten in Zijn. Dit doen we via meditatie in beweging, zitmeditaties en visualisaties van jouw Huis van Zijn en jouw Gestalte. Dit is een combinatie van spiritueel, energetisch en lichamelijk openen en thuiskomen. Je leert de kunst om je overlevingsgerichtheid los te laten en te rusten in de ruimte, de openheid en de straling van Zijn.

Hier staat ontwaken en herkennen centraal. Je leert het contrast kennen tussen de gestolde werkelijkheidsbeleving van je geconditioneerde psyche en het rusten in je vrije, onbeschreven aard. Je leert jouw Strategisch Zelf en Teruggetrokken Zelf kennen, de breuk maken en je optiek verhogen. Je bent veel ruimer dan wie je denkt dat je bent. Je maakt contact met de Spiritdimensie via het afstemmen op jouw Huis van Zijn en jouw Gestalte. Je leert jouw verlichte aard kennen en hierin moeiteloos verwijlen.

Doen wat je wil
Vanuit de herkenning van Zijn en de communicatie met jouw Spirit, verwelkom je jouw wil. Jouw Spirit heeft naast een essentie ook een intentie. Jouw Spirit wil niet alleen Zijn maar ook zijn gift geven en unieke vorm leven! Afstemmen op jouw wil en weten wat je wil is een rijk onderzoeksgebied. Je gaat jouw wil laten ontvouwen tot jouw individuatie. Dit ga je ook omzetten in doen. Je gaat tijdens dit jaar concrete stappen zetten om jouw unieke vorm te manifesteren. De wereld heeft jou nodig!

Voorafgaand aan de jaargroep maakt iedere deelnemer een waardenanalyse. Dit is jouw visie op jouw levensgebieden. Hiermee geef je jezelf een bewuste start en een realistisch beeld van jouw Zijn, jouw hogere waarden, jouw wil en jouw Worden in jouw verschillende levensgebieden. In deze waardenanalyse word je ook gevraagd om te beschrijven waar je stagneert, waar je maar niet tot vorm komt. Waar je zelfs niet lijkt te weten wie je bent of wat je wilt. Dit soort blinde vlekken wijst naar persoonlijke leegtes. Deze persoonlijke leegtes erkennen, er op je gemak mee raken en hier tot jezelf komen, is een wezenlijke route die de verbinding legt tussen rusten in Zijn en doen wat je wil. Elke middag staat ieders individuele thematiek en ontwikkeling centraal. Jouw individuatie staat in het licht. Je communiceert met jouw Spirit. Je stemt af op jouw wil. Je verkent jouw stap, de eventuele weerstand en hoe je hiermee om kunt gaan.

De kleine groep van zes personen zorgt voor herkenning en support. Met een kleine groep is er zowel voldoende wisselwerking als voldoende ruimte en aandacht voor ieder afzonderlijk. Je kunt zowel jouw Zijn, jouw willen en jouw doen beter leren kennen en beter leren realiseren dan alleen. Je kunt ervaringen delen, vanuit meerdere gezichtspunten gespiegeld worden en herinnerd worden aan afspraken die je met jezelf maakt op jouw levenspad. Zo biedt deze groep goede omstandigheden voor jouw levenskunst. Voor jouw Rusten in Zijn en doen wat je wil.

jeroen de bruin jaargroep

Wellicht worstel je met een deel van je leven waar je maar niet tot vorm komt. Onze inspiratie kan makkelijk verfletsen. Ook hebben we het vaak zo druk dat onze zelfzorg, onze diepere verlangens of andere wezenlijke ontwikkelingen uitgesteld worden. Dat zorgt voor frustratie en machteloosheid. In je eentje tot bloei komen is een grillig en taai proces. 

Speciaal hiervoor ontwikkelde ik deze jaargroepen. Een kleine groep werkt goed. Het is een krachtige en persoonlijke manier om jouw inspiratie en verlangens levend te houden en unieke leven verder vorm te geven. In deze jaargroep kun je realiseren wat je alleen niet lukt.

Je gaat je een jaar richten op dat wat jij wilt realiseren. Elke plenaire dag doen we ontspanningsoefeningen en meditaties. Daarnaast doen we onderzoeksstructuren en krijg je individuele aandacht. Daarin staat verheldering en verdieping van jouw eigen inbreng en thematiek centraal. Ook krijg je van mij en van de anderen praktische tips hoe je jouw verlangens en doelstellingen kunt realiseren. Én je krijgt een buddy voor een jaar.

Tussentijds heb je contact met jouw buddy om jullie voornemens te herinneren, ontwikkelingen bij te houden en elkaar te stimuleren.

Voor de jaargroep begint, stuur ik je vragen om jouw thematiek, motivatie en doelstellingen helder te krijgen. Je kunt je zelfzorg en ontspanning een jaar centraal stellen, passend werk vinden, een vervullend sociaal leven realiseren, energieker worden, omgaan met diepere angsten of het licht aanhouden in je partner-relatie. Alles is welkom.

Locatie Amsterdam Oud West
Acht dagen, zes deelnemers, een jaar lang op pad. Met ruimte tussen de dagen om zelf en met jouw buddy te oefenen, te integreren.

Wat zijn de geplande data?
Acht dinsdagen:
28 september, 9 november, 14 december 2021, 18 januari, 22 februari, 29 maart, 3 mei en 14 juni 2022

Voor wie is deze jaargroep mogelijk?
Ik wil deze jaargroep openstellen voor mensen die al ervaring hebben met Zijnsoriëntatie.
Ervaring met Zijnsoriëntatie heb je indien je een of meer onderstaande cursussen / opleidingen hebt gevolgd:
Ø  Cursus Gezonde Zelfliefde
Ø  Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie
Ø  Zijnstraining aan de school voor Zijnsoriëntatie (minimaal 1 jaar)
Ø  Of wanneer je individuele begeleiding hebt gevolgd bij een leraar Zijnsoriëntatie 


Extra mogelijkheden:
Ø  Aanvullende 1-op-1 begeleiding
Ø  Meditatie avonden
Ø  Aanvullende afspraken met een buddy uit de jaargroep

Hoeveel kost de jaargroep?
Particulieren betalen Euro 1.200,- (incl. 21% BTW)
Zelfstandige Professionals betalen Euro 1.200,- (excl. BTW)
Werkgevers betalen Euro 1.500,- (excl. BTW)

Gespreide betaling in twee deelfacturen is mogelijk. Bij tussentijds stoppen is de gehele betaling verschuldigt, ook wanneer je gespreid  betaalt.

Annuleringsregeling:
Binnen 6 weken voor aanvang van de Jaargroep betaal je 25% van de kosten. Binnen 4 weken 50% en binnen 2 weken 100%.

Meld je aan!

Heb je vragen? Je kunt me bellen via 06 – 5577 8425. Of stuur een mail naar jeroen@jeroendebruincoaching.nl