Jeroen de Bruin

Stilte en ruimte, basis van succes

Doorgaande jaargroep Zijnsoriëntatie 2023-2024

Deze jaargroep bestaat uit 7 losse dagen vanaf september 2023 tot en met juni 2024, plus de retraite ‘Zin in Zijn’ in maart 2024.

De kleine groep van zes tot acht personen zorgt voor een veld van inspiratie, herkenning en support. In een groep kom je makkelijker tot diepere ontspanning, is er wisselwerking met elkaar en ruimte en aandacht voor ieder afzonderlijk. Je kunt zowel jouw Zijn, jouw willen en jouw doen beter leren realiseren dan alleen. Je kunt ervaringen delen, vanuit meerdere gezichtspunten gespiegeld worden en herinnerd worden aan afspraken die je met jezelf maakt op jouw levenspad. Zo biedt deze groep goede omstandigheden voor jouw pad van verlichte levenskunst. Voor jouw Rusten in Zijn en doen wat je wil.

Rusten in Zijn
Elke ochtend van een jaargroepdag staat in het teken van Rusten in Zijn. Dit doen we via meditatie in beweging, zitmeditaties en visualisaties.

In de ochtenden staat ontwaken centraal. Je leert de breuk maken met onze gejaagde doe-modus en bewust te zijn waar je bent. Je leert het contrast kennen tussen je geconditioneerde psyche en het rusten in je vrije, onbeschreven aard. Je bent veel ruimer dan wie je denkt dat je bent. Je maakt contact met de Spiritdimensie via het afstemmen op jouw Huis van Zijn en jouw Gestalte. Je leert jouw verlichte aard kennen en hierin langer verwijlen.

Doen wat je wilt
Elke middag staat ieders individuele thematiek en ontwikkeling centraal. Vanuit de herkenning van Zijn en de communicatie met jouw Spirit, verwelkom je jouw wil. Jouw Spirit heeft naast een essentie ook een intentie. Ten diepste wil je niet alleen ontwaken maar ook ontwikkelen. Spirit wil niet alleen Zijn maar ook zijn gift geven en unieke vorm leven! Afstemmen op jouw wil en weten wat je wil is een rijk onderzoeksgebied dat steeds opnieuw verkend dient te worden. Je gaat jouw wil laten ontvouwen tot jouw individuatie. Dit ga je ook omzetten in doen. Je verkent de eventuele weerstand en hoe je hiermee om kunt gaan.Je gaat tijdens dit jaar concrete stappen zetten om jouw unieke vorm te manifesteren. De wereld heeft jou nodig!

jeroen de bruin jaargroep

 
 

Locatie Amsterdam Oud West

Acht dagen, zes deelnemers, een jaar lang op pad. Met ruimte tussen de dagen om zelf en met jouw buddy te oefenen, te integreren.

Wat zijn de geplande data?
Zeven dinsdagen in 2023 – 2024:
19 september, 14 november, 19 december 2023, 16 januari, 16 april en 11 juni 2024. (de dagen in 2024 zijn nog onder voorbehoud.)

De retraite Zin in Zijn is van 20-24 maart 2024

Voor wie is deze jaargroep mogelijk?
Deze jaargroep is bedoeld voor mensen die al ervaring hebben met Zijnsoriëntatie.
Ervaring met Zijnsoriëntatie heb je indien je een of meer onderstaande cursussen / opleidingen hebt gevolgd:
Ø  Cursus Gezonde Zelfliefde
Ø  Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie
Ø  Zijnstraining aan de school voor Zijnsoriëntatie (minimaal 1 jaar)
Ø  Of wanneer je individuele begeleiding hebt gevolgd bij een leraar Zijnsoriëntatie 

Voorafgaand aan de jaargroep maakt iedere deelnemer een waardenanalyse
Dit is een beschrijving van jouw hogere waarden in jouw levensgebieden. Hiermee ontwikkel je visie, maak je de balans op en geef je jezelf een bewuste start van deze jaargroep. In deze waardenanalyse word je ook gevraagd om te beschrijven waar je stagneert, waar je niet tot vorm komt. Misschien is jouw zelfzorg en ontspanning onvoldoende, wil je passend werk vinden, een vervullend sociaal leven realiseren, energieker worden, omgaan met diepere angsten of het licht aanhouden in je partner-relatie. Alles is welkom.

Extra mogelijkheden:
Ø  Aanvullende 1-op-1 begeleiding

Ø  Meditatie avonden (kosteloos voor deelnemers van deze groep)

Ø  Meditatie bijeenkomsten die de groep zelf organiseert (eveneens kosteloos)

Ø  Aanvullende afspraken met een buddy uit de jaargroep

Ø  Retraite Zin in Zijn, 20-24 maart 2024

 

Kosten jaargroep (voor de komende zeven jaargroepdagen)
Particulieren betalen Euro 1050,-  (incl. 21% BTW)
Zelfstandige Professionals betalen Euro 1050,- (excl. BTW)
Werkgevers betalen Euro 1500,- (excl. BTW)

Gespreide betaling in twee deelfacturen is mogelijk. Bij tussentijds stoppen is de gehele betaling verschuldigt, ook wanneer je gespreid  betaalt.

Annuleringsregeling:
Binnen 6 weken voor aanvang van de Jaargroep betaal je 25% van de kosten. Binnen 4 weken 50% en binnen 2 weken 100%.

Meld je aan!

Er zijn al 6 deelnemers voor deze jaargroep. Er is wellicht ruimte voor nog 1 of 2 deelnemers. Bel me via 06-5577 8425 of mail me via info@jeroendebruincoaching.nl als je meer wilt weten.