Jeroen de Bruin

Houding voor Inhoud

Mensen die bij mij aankloppen, zijn vaak vastgelopen. Niet dat het altijd slecht met ze gaat, maar ze draaien in kringetjes rond waar ze alleen niet uitkomen. Ze bevinden zich in een kluwen van gedachten en gevoelens of een frustrerende spagaat van ergens blijven of weggaan. Ook hebben ze vaak langdurig signalen van hun lichaam en eigen wijsheid ontkend. Ze zijn bewust of onbewust toe aan een wezenlijke verandering of verdieping in hun werk, in hun privé-leven en last but not least, de relatie met zichzelf. Mensen die bij mij komen, hebben de behoefte om thuis te komen in wie ze werkelijk zijn en helderheid te vinden in wat werkelijk bij ze past.

Alles is welkom wanneer ik jou begeleid. Hoe je jezelf bent kwijtgeraakt, je ondermijnende gedrag, je wanhoop. Maar ook je wijsheid, je kracht en werkelijke verlangens worden uitgenodigd. Inzichten komen vaak snel, er kan veel duidelijk worden in een paar sessies. Jezelf trainen in aandacht, verbinding en goede zelfzorg is taaier. Kiezen voor passend, constructief gedrag en tot vorm komen in jouw dagelijks leven, is een proces dat oefening en geduld vergt. Daarvoor is het nodig om langduriger de tijd te nemen.

Neem contact met me op

Ik bied een pad van bewustzijnsontwikkeling. Ik ga er hierbij vanuit dat jouw heelheid en vrijheid gegeven is. Ook hier en nu, ook als je je verward of slecht voelt. Zijn, de liefdevolle openheid, is de essentie van elke inhoud, hoe neurotisch deze zich ook voordoet. Het herinneren van deze altijd aanwezige ruimte en het steeds weer opfrissen van dit zicht, zet ik op de eerste plaats. Dit is thuiskomen in de tijdloze basis van het leven en van jouw aard. Het is ook de basis voor het pad van liefdevolle zelfzorg, realisme en kloppende keuzes waarmee je jouw leven vorm kunt geven.

 

Hoe werk ik?

Ik ben 23 jaar geleden binnengestapt en thuisgekomen bij de School voor Zijnsoriëntatie. Ik werk nu zelf ruim 18 jaar Zijnsgeoriënteerd. Zijnsoriëntatie is een eigentijds pad van verlichte levenskunst. Het is een rijke combinatie van ontspanning, bewustzijn, nondualiteit, psychologische wijsheid en levenskunst. Samengevat in de slogan: ‘Rusten in Zijn en doen wat je wil’. De opleiding en nascholing bij de School voor Zijnsoriëntatie en mijn spirituele pad bij mijn leraar Hans Knibbe vormen de rijke basis van waaruit ik leef en werk.

Ik ben meditatieleraar en leraar Zijnsoriëntatie. Vanuit deze basis geef ik persoonlijke begeleiding, relatiebegeleiding, loopbaancoaching en businesscoaching. Ik verduidelijk jouw levenspad. Bij mij krijg je zicht op jouw vormen van overleven en hoe je jezelf bent kwijtgeraakt. Gaandeweg de begeleiding herstelt het contact met jouw vitaliteit, jouw lichaam, jouw vrijheid, jouw wijsheid en talenten. Vanuit een houding van openheid, maak je wezenlijke ontwikkelingen door en leer je jouw unieke leven vormgeven, jouw levenskunst.

De Zijnsgeoriënteerde benadering is to-the-point voor zowel persoonlijke als zakelijke vraagstukken. Door mijn bedrijfskundige achtergrond kan ik goed schakelen tussen persoonlijke thema’s en de zakelijke context. Ik heb 20 jaar ervaring met het coachen van ondernemers en executives.

Tevens begeleid ik stellen. Ik houd van de diepgaande chemie en worsteling van geliefden en alles wat ze bij elkaar losmaken. De partnerrelatie zie ik als een tempel en de heetste plek van doorgaande ontwikkeling.

Ik werk 1-op-1, met stellen en met kleine groepen van zes mensen.

Meer achtergrond info vind je in mijn coachprofiel  pdfCoachprofiel_JeroendeBruin2016.pdf en bij LinkedIn. Daar staan ook meer ervaringen en aanbevelingen van cliënten.

Wat mensen over mij zeggen

Jeroen, je hebt een groot hart. Alles is welkom. Ik was snel op mijn gemak bij je. Ik kon me geven en openen. Er ontstonden diepe inzichten. Heel bijzonder, terwijl het ook heel gewoon voelde. Je bleef me als een volwassene en professional behandelen. Ik heb dit proces op mijn eigen benen gelopen maar had het nooit alleen kunnen doen.

 

Meer referenties

Voor meer referenties en opdrachtgevers, klik hier